Senderisme

Voleu travessar frondosos barrancs o preferiu caminar per paratges quasi desèrtics? Tant és, Menorca us ofereix tot açò i molt més. De possibilitats n’hi ha tantes i tan diverses que podreu confeccionar un itinerari just a la vostra mida.
El Camí de Cavalls s'ha convertit en el camí per excel·lència per a molts amants del senderisme, ja que permet fer la volta de tota l'Illa pel litoral, mentre passa per cales precioses, travessa barrancs imponents o s'endinsa en boscs petits i va per amples camps oberts. La ruta es troba homologada sota la denominació GR 223 i apareix perfectament senyalitzada durant tot el trajecte gràcies a fites quadrades i panells informatius. Fer-ne el recorregut complet o per etapes és sempre una bona opció per tal de gaudir d'uns paisatges que no us deixaran de sorprendre.


A més del Camí de Cavalls, també podreu passejar per nombrosos camins rurals interiors, delimitats per parets de pedra seca, que creuen l'Illa de nord a sud i d'est a oest. Aquests senders estan replens d'atractius, ofereixen unes vistes impressionants i desvetlen curiositats tant culturals com geològiques a qui els recorren.
Per tal de gaudir del senderisme no és necessari ser cap expert esportista, ja que no es requereix una preparació excessiva i sempre podreu adequar les rutes segons el nivell de dificultat que cerqueu.