Excursions Marítimes

Per poder descobrir la vertadera essència de la vida en el mar cal embarcar-se. Voleu dir que hi ha millor manera? Navegar, prendre el sol, bussejar o berenar a coberta... Elegiu l'excursió que més us agradi!
Les excursions en vaixell per Menorca són una forma senzilla de navegar bo i aprofitant d’estar amb la família. Sense necessitat de formació prèvia, experimentareu plegats les emocions d’una nova manera de descobrir l'entorn natural.
En els diferents ports de l'Illa trobareu excel·lents ofertes de rutes per mar. Es fan sortides per moltes zones de Menorca, sempre amb un capità i una simpàtica tripulació amb experiència nàutica. A més, moltes de les embarcacions ofereixen servei de bar o de menjar a bord i n’hi ha que disposen de finestres de vidre amb la finalitat que no us perdeu la riquesa dels nostres fons marins.


Des de Ciutadella, solcareu les aigües de les cales verges del sud i contemplareu la posta de sol des del pont d'en Gil, un gegantesc arc natural format a la roca del ponent de l'Illa. Des de Fornells, recorrereu la costa de la Reserva Marina de Menorca, amb espectaculars penyals i nombrosos illots. I des de Maó, navegareu per les aigües d’un meravellós port natural, que, amb els seus cinc quilòmetres de llarg per quasi un quilòmetre en el seu punt més ample, fou escenari destacat i importantíssim arran dels conflictes europeus del segle XVIII.

 
Imatges relacionades