Turisme Eqüestre

Recórrer la nostra illa qualcant dalt un cavall! La sensació de llibertat que proporciona és una experiència especialment recomanable per a aquells qui estimen la natura. Hi ha un plus indescriptible afegit, no és un turisme d'aventura qualsevol...
Podeu gaudir del magnífic paisatge que l'Illa ens ofereix passejant al ritme d'un cavall ensenyat, tant si és al vostre aire com si és acompanyats d'un guia, ja sigui pel litoral com per l'interior, si voleu només un dia o si n’hi voleu estar més: el nostre secular Camí de Cavalls ofereix una possibilitat i un entorn sens parió per traçar rutes de 3 o 5 dies. Les excursions s’adapten al nivell dels participants i poden ser individuals o en grup.


El cavall de raça menorquina és un cavall noble, de sang calenta, rústic, resistent i enèrgic, amb gran aptitud per anar-hi amb sella o per enganxar-lo al carruatge. I és molt valorat pel seu caràcter que tan apte el fa per a participar en les festes populars de l'illa, perquè és la raça que s'adapta millor al sarau d'aquests dies.
Ben ver voleu conèixer Menorca? Idò, deixau-vos endur per la cultura del cavall, que tan intensa és per tot l’Illa.
No us perdeu assistir a qualque espectacle de doma dels que organitzen els clubs hípics de Menorca. Creis-vos-ho: és una bona manera de conèixer la nostra cultura. Aquests espectacles són demostracions eqüestres que, prenent com a base la doma menorquina i amb una coreografia adequada, ens permeten admirar aquesta modalitat fora de les pistes de concurs.
A més, cada cap de setmana els cavalls trotadors disputen curses emocionants en els dos hipòdroms de l'Illa, el de Ciutadella i el de Maó. Tot un món que pot resultar d'allò més exòtic per al visitant.